Cauta
Clinica Zetta
01 august 2017

Clinica Zetta

Clinica Zetta este un centru de excelenţă în chirurgia plastică şi microchirurgie reconstructivă. Un spaţiu al echilibrului între rigoarea ştiinţifică şi inspiraţie, între tehnologie şi artă, între tradiţie profesională şi modernitate.

Numele Zetta este inspirat de a şaptea literă a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezintă 10007 sau 1021 în sistemul metric.

Simbolic, Zetta cuprinde ADN-ul profesional al clinicii:

1021 descrie ambiţia noastră de a fi mereu peste calificativul maxim.
1 şi 0 sunt semnele bazei digitale ale tehnologiei de vârf pe care o utilizăm.
7 este numărul angajamentelor din jurământul lui Hipocrate, ghidul etic al profesiei noastre, pe care ni-l asumăm cu respect, alături de generaţii de medici din antichitate până în prezent.

  • Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.
  • Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei.
  • Am încastrat în temelia clinicii jurământul lui Hipocrate. Il veţi vedea în clinică, la intrare şi îl veţi regăsi în comportamentul echipei medicale. Tradiţia profesională cuprinsă în jurământul lui Hipocrate pune pacientul în centrul întregii acţiuni medicale, alături de respectul faţă de maeştri şi căutarea continuă a soluţiilor optime, în beneficiul pacienţilor.

Dorim să contribuim la construcţia armoniei, a echilibrului pe care pacienţii nostri îl caută în procesul de consolidare a stimei de sine. Căutarea celei mai bune forme posibile nu este un moft şi nici un demers frivol ci una dintre bazele încrederii în forţele proprii. Suntem părtaşi la această evoluţie cu toată responsabilitatea, indiferent dacă este vorba de intervenţii minore sau de complicate reconstrucţii de ţesuturi.

Ne vom bucura împreună atunci când arătaţi şi vă simtiţi Zetta bine.

Clinica Zetta – medici aproape de tine.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer
YT Video