Cauta
11 octombrie 2017

Despre decizia de a face o operație de Chirurgie Plastica si cea de a alege chirurgul plastician

Decizia de a face o operație de Chirurgie Plastică este una dificilă, și deseori se ia doar după o analiză îndelungată (chiar după ani de zile) și implică o încărcătură emoțională deosebită. Alteori aceasta decizie este foarte simplă pentru ca o impune realitatea medicală, uneori chiar sub forma unei urgențe.

Nici alegerea chirurgului plastician nu este o misiune ușoară, semănând uneori cu alegerea prietenilor: chimia umană este deseori la fel de importantă ca și împărtășirea acelorași valori. Chirurgul plastician pe care îl alegeți trebuie să fie o combinație rară de om de știința, artist și prieten apropiat! Acest chirurg va realiza multe manevre chirurgicale și va trebui să ia unele decizii de-a lungul operației, care vor influența rezultatul funcțional și estetic final, iar uneori chiar vă pot afecta viața și sănătatea.

Cred că este înțelept să alegeți chirurgul care împărtășește aceleași viziune ca și dumneavoastră și care evident vă inspiră încredere.

Punându-mă in locul unui pacient care caută un chirurg plastician, îmi dau seama că această alegere nu este una ușoară. În momentul de față există numeroși plasticieni foarte buni în România, și în mod evident, înainte de a lua această decizie, aș dori să știu cât mai multe despre chirurgul pe mâinile căruia o să mă las.

Când alegeți un chirurg trebuie, în mod evident, ca acesta să fie un bun profesionist și să aibă experiență în domeniul care vă interesează.

Pregătirea mea teoretică și practică pot vorbi de la sine, așa încât dacă doriți, puteți să răsfoiți CV-ul meu.

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer
YT Video