Cauta
01 august 2017

Testimoniale

LA

Nu gasesc cuvinte suficiente sa va multumesc pentru operatia reusita facuta cu dedicatie si talent. Sunteti un om deosebit si un chirurg de exceptie, va admir si va respect si va doresc sa vi se intoarca tot binele facut; multa sanatate si putere de munca!

 

SM

Profesionalism,daruire, generozitate . Va multumesc din suflet , domnule doctor !

 

DP

Va multumesc, dle dr Dragos Zamfirescu si va asigur de intreaga mea consideratie pentru disponibilitatea si generozitatea manifestata in abordarea cu promtitudine a unei vechi si permanente suferinte, cauzate de paralizia de nerv facial, atat in plan functional, estetic, dar si emotional! Pot spune cu convingere (dupa peste o duzina de operatii!) ca sunteti ,,o rara avis” in chirurgia plastica si reconstructiva bucuresteana si sa subliniez ca este foarte placut sa fiu tratata, asa cum o faceti dvs., cu demnitate si respect. Va doresc sa ramaneti la fel de sensibil si performat!

 

MA

Un om extraordinar si un medic cu adevărat profesionist!!! Va mulțumesc din suflet ca mi-ti schimbat viata si mi-ati redat încrederea in mine !!!! Nu am cuvinte pentru a va putea mulțumii îndeajuns !!!

 

AM

Va Multumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine ! Sunteți un medic de excepție si un om cum rar mai găsești in ziua de azi! Va felicit pentru tot ce faceți pentru noi , pentru blândețea si caldura cu care ne primiți de fiecare data! THE BEST!!!

 

ME

Cel mai tare doctor ever !!!! Cel mai bun , si a făcut fetița mea un implant mamar la dansul si rezultatul este spectaculos , esti un adevărat maestru . Nu pot sa am decat cuvinte de lauda , toate laudele din partea mea . Esti foarte foarte bun !! The best doctor .

 

MC

Interesant ca programul Zetta e precizat a fi intre 9:00 si 20:00. In fapt, e non-stop la dispozitia pacientilor si cu servicii de exceptie. Desi toata echipa Zetta e exceptionala, cred ca nimic nu ar fi la fel fara Dr Dragos Zamfirescu.

Dragos- Chapeau!

 

EN

Un medic desavarsit, perfectionist, o persoana remarcabila si un profesionist care ofera valente deosebite medicinei! Va multumesc, dle. doctor!!!

 

MP

…intradevar :este unul dintre cei mai buni medici , datorită dansului si altei d ne doctor am eu mana mea acum…daca nu erau dânșii acum 19 ani, era f posibil sa mi se amputeze mana. Miliarde infinite de mulțumiri !!!

 

RA

Un doctor care mi’a inspirat din prima clipa o mare incredere! Sunteti un om deosebit, cu un zambet deosebit! 🙂 îl recomand cu toata increderea!

 

SS

La superlativ uman si profesional!

 

RS

Cel mai deosebit om ! Va respect pentru ceea ce sunteti si va apreciez din tot sufletul

 

SE

Un medic si un om extraordinar!!!

 

GI

Profesionalism si daruire.

 

MR

The best from the best !!! Well done, Dr ! Keep it up !

Prentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer
YT Video